Thursday, January 9, 2014

back from the motherland

Jag är inte så duktig på att uppdatera bloggen som ni kanske har märkt, hehe. Men jag ska försöka bättra mig! 
Nu är jag hemma från  Thessaloniki!
Det var verkligen kul att vara tillbaka i Grekland. Jag hade inte varit där på 6 år. Jag kan säga er att livet i Thessaloniki är inte alls som i Sverige, på både gott och ont. Staden är full av liv t.o.m. till sent på natten, vilket jag fullkomligt älskar. Det är så himla synd bara att jag knappt kan tala språket (för er som inte visste det så är jag halvgrek). Jag förstår hyfsat bra, dock pratar de flesta greker ungefär som den den här jobbiga saken. Lite svårt att hänga med då va, hahaha.

Jag har inte så mycket mer att berätta om min resa. Det enda jag gjorde i stort sätt var att fotografera... och äta mat. Jag önskar att jag kunde visa er alla 10000 analoga bilder jag har tagit men ni måste tyvärr vänta lite grann. Jag själv kan knappt bärga mig tills jag får se dom! Måste "bara" framkalla och scanna in dom först. Men tills dess så kan ni kika lite grann på de här bilderna som jag tog med min digitala kamera.
Old ruinsNotice the guys?
Gyros<3


Translation: I'm back from Greece! What can I say, Greece was great! I had really missed it. Hopefully I can go back soon. The life in Thessaloniki is so different from Sweden. It's more alive! Shops, cafés and bars don't close until very late and people are always outside doing something. It's just a shame that I don't speak the language very well. I can understand a little but most Greeks speak as fast as this little guy. (hahahaha)
I wish I could show you the 10000 photos I took but I'm afraid you're going to have to wait for a while until I develop them in the lab. I can't wait to see how they turned out! Meanwhile, above you can check out the photos I took with my digital camera.
P.S. I'll try to update the blog more often from now on.

my pictures ©

6 comments:

 1. Du verkar haft det härligt! :) Älskar första bilden med ljuset som strömmar in ^^ Tycker solen kan komma till Sverige nu..

  ReplyDelete
 2. åh, vad bra. var du enbart i Thessaloniki, eller reste du runt?

  ReplyDelete
 3. Åh va härligt det ser ut :) Jag skulle också vilja åka till Grekland!

  ReplyDelete
 4. älskar bild åtta o nio!....

  Svar:ja,lite söta var dem...x)

  ReplyDelete
 5. sv: Tack så mycket!

  Åh vad härligt :D

  ReplyDelete