Tuesday, July 30, 2013

En dans i solnedgången


För ca två veckor sen åkte jag ut till King's Landing igen. Denna gång för lite dans och annat skoj. Och nog var det skoj alltid! Majoriteten av alla som var där var över 40 år och alla dansade Gangnam Style. Som vi dansade! Alla var rosiga om kinderna av både värme och alkohol. En väldigt fin kväll på många sätt. Solnedgången var fantastik. Och jag själv mådde fantastiskt bra. Jag måste lära mig själv att koppla bort allt och slappna av...


Tittut, Albin!Finaste Alice<3

Folket som bor i Kungshamn säger att detta hus är från 1700-talet och misstänker att det en gång har varit en gammal sjökrog och bordell. Sjukt intressant!

Snabb info om Kungshamn:
Kungshamn (Nacka kommun) ligger på västra sidan av Skurusundets norra mynning. Här låg en medeltida hamn. Enligt Björköarätten, en lagtext från 1300-talet, lydde Kungshamn under Stockholms stads jurisdiktion, vilket gör den till stadens första kända uthamn.Vi satte oss nära stranden och pratade medan vi smuttade på våra cider.Dans, dans, daaans.
Och jag, som gillar "Quasimodo goes bad-looken".


Vi dansade tills vi inte kunde stå mer. Efter Gangnam Style tog vi oss hem, genom kolsvarta skogsparti och   klippor som låg högt över havet. Ett under att ingen av oss slog ihjäl oss. Jag tror varenda kotte hörde oss, så som vi skrek, skrattade och sjöng. När jag är berusad har en tendens att alltid sätta på GACKT på högsta volym och försöka sjunga med. Härma hans falsett och djupa röst. Den här kvällen var inget undantag. Det lät allt annat än vackert.


Vaknade tidigt nästa morgon utan bakfylla. Vädret var toppen och vi åt frukost ute i solskenet.Efter frukosten blev det lite avkoppling.

Jag gick iväg en stund för mig själv. Andas in havsluft, gå barfota, tänka. Jag har så mycket jag går och grubblar över...

Jag det saknar redan...

Translation: about two weeks ago I went back to King's Landing. I miss it already.

12 comments:

 1. sv. Kul att du är med och tävlar om ett presentkort på 500 kr hos Indiska :) Lycka till!

  ReplyDelete
 2. sv: åh tack så mycket! love xx

  ReplyDelete
 3. Enorm mysfaktor på fotona! haha gangnam style :')

  ReplyDelete
 4. Vilket härligt ställe! Och vad det är underbart att dansa så där längemycket så man blir alldeles trött och glad :) Vad roligt att du hittade till mig så att jag hittade till dig! Kram!

  ReplyDelete
 5. MEN ÅÅÅH SÅ HÄRLIGA BILDER :]]]]]

  sv: Tack så himlans gulle :)))))))
  PUSS

  ReplyDelete
 6. Fina bilder!

  Min blogg är i full gång med bra uppdatering och massa nya bilder! Kika gärna in. Kram
  linneaflystam.blogg.se

  ReplyDelete
 7. Gorgeous photos! That coloruful shot of the sky is amazing! :-) /Madison

  ReplyDelete
 8. Så många fina bilder! Ser härligt ut! Den med regnbågen var fantastiks!
  SV: Ja det är hon, tack! ^^

  ReplyDelete
 9. Vilka fantastiska bilder! Älskar den taget mot dina fötter och vattnet, blommönstret på klänningen passade verkligen in :)

  ReplyDelete
 10. Så härliga sensommarbilder och så söt vovve

  ReplyDelete