Monday, October 28, 2013

"Morticia bedårar i huset fullt av dårar, det sprides kalla kårar av Addams familj"


Jack Dawson!!

Bröderna Lejonhjärta (!!!), Patrick Bateman and Bane


I torsdags anordnade skolan en Halloween fest för oss elever. Temat var Film och jag var utklädd till Morticia Addams. Kryddade till det lite extra med en liten piska, hahaha. Folk var verkligen snygga på festen! Riktigt kul att se att alla var engagerade sig i sina kostymer. En som var riktigt engagerad var en tjej som var utklädd till Edward Scissorhands. Hon var hur cool som helst!! Synd att jag inte har en bild. 
Jag trodde att jag skulle vara den enda Morticia på festen men kul nog så hittade jag två stycken till (som ni ser på bilderna)! Jäkligt snygga var de också. 

Translation: I went to a Halloween party last Thursday. The theme was Movies and I was dressed out as Morticia Addams. Everyone looked so cool! It was really nice to see that people worked hard on their costumes. There was one particular girl who was dressed out as Edward Scissorhands and maaan, she was so cool! Her outfit and makeup was superb! Too bad I don't have any pictures of her. I was very impressed. 
I thought that I was going to be the only Morticia at that party but I actually found two other Morticias (as seen above)! They looked smokin' hot.

my pictures ©


5 comments:

 1. Gud vilken underbar fest! Och så mycket konstigt/konstverk jag ser! Haha!
  Inspirerande bilder som ser ut som att ni hade riktigt kul! ;-)
  Kram & Happy halloween!

  ReplyDelete
 2. Vilken fantastisk fest! Kunde inte sluta skratta då blicken
  fäste sig vid bröderna lejonhjärta, haha <3

  ReplyDelete
 3. gud vilka snygga bilder! verkar ha varit en riktig bra fest!

  sv: exodexpe.tumblr.com =)

  ReplyDelete