Friday, September 13, 2013

The Devil is back

Jag är superglad! Jag har nyss nappat åt mig en biljett till YOHIOs konsert i Stockholm! Den enda anledningen till att jag går är för att hans så kallade mentor GACKT ska göra ett besök på konserten! Jag har beundrat GACKT i några år nu och sett han live tre gånger (jag är t.o.m. med i en av hans live dvd:er. Ser fan inte klok ut) så jag självklart missar jag inte den här chansen, haha.

Det ska bli riktigt kul att få träffa vänner man inte träffat på länge och samtidigt åka tillbaka till den delen av Sverige, där jag kommer ifrån, även om det bara är för en natt.

London 2010 (not my picture)

London 2011

Stockholm 2011
 
Translation: I am super happy! I've got tickets for YOHIO's concert in Stockholm in October! The only reason I'm going is because of GACKT though, who is making a special visit. I've been a fan of GACKT for a few years now and I've seen him live three times (I'm even in one of his live dvds. I look  crazy...). It's going to be lots of fun and I can't wait to see my friends! Some of them I haven't even met for like two years or so!


8 comments:

 1. Tack för din hälsning!

  Hoppas konserten var bra.

  Trevlig helg

  Lotta

  ReplyDelete
 2. Delta på Veckans blogg:
  http://mohammedis.se/2013/august/veckans-blogg-tavling.html#comment

  Och få chansen synas framför 3k läsare!

  ReplyDelete
 3. Är det sant?!!!! Crazy! Vet att Yohio kommer ner till Helsingborg också, men tror inte Gackt hänger på dit.. haha (är dessutom i Japan då, yey!)

  ReplyDelete
 4. Det kommer bli awesome <3 Vi har planerat att börja köa ganska tidigt så att man får en bra plats nära scenen ^_^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sååå taggad!!! Men ja jag och Alice pratade om det med.

   Delete